(untitled) (International journal of medical sciences, 2026)
Hic articulus mutationes morphologicas et functionales in cellulis epithelialibus, quae cum aetate fiunt, analyzat. Dum senescit, celeritas renovationis textus epithelialis decrescit, facultas cellularum regenerandi minuitur, et functio protectiva debilitatur. Effectus factorum externorum, processuum metabolicorum, et factorum geneticorum in cellulas epitheliales etiam disputantur. Resultata studii inservient ad intellegentiam profundiorem mutationum textuum aetate relatarum et ad evolutionem mensurarum praeventionis in praxi medica.